HOME BIOGRAFIE BABY'S WORKSHOPS CONTACT BEURZEN

 

Je kan bij mij verschillende workshops volgen:

 

Rebornen

 

Bij deze workshop wordt een keuze gemaakt uit verschillende kits. De dagen van de workshops worden afgesproken met de cursisten en beginnen steeds om 9.00u tot 16.00u. Voor het rebornen neem ik niet méér dan 2 personen per workshop, zodanig dat ik mijn volledige aandacht kan besteden aan mijn cursisten. Ieder werkt op zijn eigen tempo. De kleertjes kunnen ook bij mij gemaakt worden.
Boetseren Bij het maken van een figuur wordt gebruik gemaakt van zelfhardende klei. Deze workshop gaat ook door op de dagen die afgesproken worden met de cursisten en gaan door van 09.00u tot 13.00u of van 18.00u tot 22.00u. Het aantal cursisten is beperkt tot 4 personen.
Knutselen

Vanaf 2018 worden tijdens de schoolvakanties knutselnamiddagen georganiseerd voor kinderen vanaf 8 jaar. Verdere inlichtingen kan je vinden op deze website vanaf begin 2018.

Powertex Powertex is een textielverharder waarmee je prachtige creaties kan maken. Voor deze workshop worden de dagen en uren eveneens afgesproken met de cursisten. Max 5 personen
Powertex
Elfje in zelfhardende klei
Fotokader gemaakt met papier
Rebornen
Voor méér inlichtingen kan je een mailtje sturen, telefonisch contact opnemen of indien gewenst, even langskomen.